Uutiset

18.5.2017 Laadukasta pyöräpysäköintiä työpaikalle

Työnantajan kannattaa tarjota työntekijöille hyvät mahdollisuudet pyöräpysäköintiin. Pyöräpysäköinnin saavutettavuus ja erilaisten käyttäjien tarpeet on hyvä huomioida suunnittelussa. Pyöräpysäköintipaikkojen määrä ja toteutustapa on asioita, joihin kannattaa panostaa.

Lue lisää


11.5.2017 Viisaasti liikkumalla töihin! - Työmarkkinajärjestöt kiinnostuivat viisaasta liikkumisesta

Työpaikoilla ollaan entistä kiinnostuneempia siitä, millä tavalla työntekijät työmatkansa kulkevat. Viisas liikkuminen on ollut esillä erityisesti viimeisten kolmen vuoden aikana. Mitä työntekijöiden etuja tai käytäntöjä voi muuttaa? Vastauksia haettiin työmarkkinajärjestöiltä.

Lue lisää


19.4.2017 Työmatkaseteli kannustaa joukkoliikenteeseen

HSL:n työmatkaseteli on vakiinnuttanut Helsingin seudulla asemansa työnantajien tarjoamien etuuksien joukossa. Vuonna 2010 seteleitä tarjosi työntekijöilleen noin 150 Helsingin seudun työnantajaa. Nykyään niitä käyttää jo lähes tuhat yritystä. HSL:n teettämien kyselyjen mukaan niin yritykset kuin työntekijätkin ovat etuun tyytyväisiä.

Lue lisää


31.3.2017 Yritykset ovat tyytyväisiä työsuhdematkalippuun

HSL tutki työsuhdematkalipun käyttöä yrityksissä, ja haastateltujen työnantajien mukaan lippuetu on muun muassa tasapuolistanut eri kulkumuotojen tukemista, helpottanut pulaa parkkipaikoista ja parantanut työhyvinvointia sekä työnantajamielikuva.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat