Uutiset

13.10.2017 Vaihtoehtona Työsuhdematkalippu!

Työntekijäetujen kokonaispottia ei aina tarvitse kasvattaa. Etujen houkuttelevuutta parantaa myös se, miten monipuolisia vaihtoehtoja ne tarjoavat työntekijälle.

Lue lisää


11.9.2017 Työnantajat joukolla mukaan viettämään Auton vapaapäivää 22.9.

Syyskuu on tulossa ja se tuo tullessansa tuttuun tapaan Euroopan liikkujan viikon, jota vietetään 16.-22.9. Viikko huipentuu Auton vapaapäivään 22.9., joka on myös Kilometrikisan päätöspäivä.

Lue lisää


26.6.2017 Uusia innovaatioita kestävään työmatkaliikkumiseen

Kestävän liikkumisen edistämisen tavoitteena on kannustaa laajasti tekemään fiksuja liikkumisratkaisuja. Työnantajilla on mahdollisuus vaikuttaa työntekijöiden kulkutapavalintoihin työ- ja työasiamatkoilla kannustamalla ja ohjaamalla kestävien kulkumuotojen käyttöön sekä tarjoamalla eri palveluja ja ratkaisuja näitä valintoja tukemaan. Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen T&K -rahoituksen avulla haetaan vuoden 2017 aikana uudenlaisia ja innovatiivisia toimintamalleja työmatkaliikkumiseen.

Lue lisää


1.6.2017 Kansan liike – tulevaisuus alkaa tänään

Uusi viihdyttävä asiasarja Kansan liike etsii kestäviä ja turvallisia tapoja hoitaa päivittäinen liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa. Sarjaa esitetään YLE TV 1:ssä sunnuntaisin klo 18.45, sekä Yle Areenassa.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat