Uutiset

1.3.2018 Kestävää liikkumista edistetään monella tasolla

Liikennevirastossa tehdään paljon työtä pyöräilyn ja kävelyn edistämiseksi. Kestävän liikkumisen asiantuntijat Maija Rekola ja Tytti Viinikainen avasivat aihetta. He haluavat herätellä ihmisiä ajattelemaan arjen valintojaan – mahdollisuudet kävelyyn ja pyöräilyyn osana matkaketjuja parantuvat koko ajan.

Lue lisää


1.3.2018 ELY-keskukselle vuoden 2017 Varsinais-Suomen Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus 2017 myönnettiin Varsinais-Suomen ELY-keskukselle vankkumattomasta jo vuosien ajan tehdystä työstä kestävän työmatkaliikenteen edistämiseksi.

Lue lisää


21.2.2018 Pääkaupunkiseudun viisaan liikkumisen palvelut yhteiseen markkinapaikkaan

Viisaan työmatkaliikkumisen, kuten kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen tukeminen on työnantajalle imago- ja rekrytointietu. Näiden lisäksi viisas liikkuminen parantaa työhyvinvointia ja terveyttä, on vähäpäästöistä sekä pienentää liikkumisesta aiheutuvia kustannuksia. Helsingin seudun liikenne, HSL on koonnut yhteen viisaan liikkumisen palvelutarjontaa juuri avattuun Yrityspalvelut-sivustoon. Sivusto helpottaa työnantajia fiksun työmatkaliikkumisen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Lue lisää


19.2.2018 Työmatkojen kimppakyydit helpoiksi Vedia Ride -kyydinjakosovelluksella

Valtaosa työmatkoista tehdään edelleen henkilöautolla. Keskimäärin yhdessä henkilöautossa matkustaa alle kaksi henkilöä. Kasvihuonekaasupäästöjen lisääntyminen, huoli ilmastonmuutoksesta, polttoaineen korkea hinta, autoilun kustannukset ja ruuhkat ovat johtaneet siihen, että useilla työpaikoilla on alettu pohtia vaihtoehtoja yksinautoilulle. Samaan suuntaan kulkevien kyyditseminen kimppakyydillä lisää oman autonkäytön tehokkuutta ja vähentää päästöjä.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat