Uutiset

12.3.2018 Fiksusti töihin -webinaari 19.4.2018

Fiksuun työmatkaliikkumiseen kannustaminen tuo työnantajalle kustannussäästöjä ja edistää ympäristö-, vastuullisuus- sekä työhyvinvointitavoitteiden saavuttamista. Lisäksi se tekee hyvää organisaation imagolle ja toimii rekrytointivalttina.

Lue lisää


5.3.2018 Kestävä työmatka on investointi

Työmatkat voivat olla työntekijälle ja työnantajalle yllättävä kuluerä – vaikka sitä ei tule ajatelleeksi. Suomessa keskimääräinen työmatkan pituus on 12 kilometriä. Aikaa matkan tekemiseen käytetään noin 45 minuuttia. Mitä jos työnantaja tekisi investoinnin tähän matkaan ja nauttisi sen tuomasta tuotosta?

Lue lisää


1.3.2018 Kestävää liikkumista edistetään monella tasolla

Liikennevirastossa tehdään paljon työtä pyöräilyn ja kävelyn edistämiseksi. Kestävän liikkumisen asiantuntijat Maija Rekola ja Tytti Viinikainen avasivat aihetta. He haluavat herätellä ihmisiä ajattelemaan arjen valintojaan – mahdollisuudet kävelyyn ja pyöräilyyn osana matkaketjuja parantuvat koko ajan.

Lue lisää


1.3.2018 ELY-keskukselle vuoden 2017 Varsinais-Suomen Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus 2017 myönnettiin Varsinais-Suomen ELY-keskukselle vankkumattomasta jo vuosien ajan tehdystä työstä kestävän työmatkaliikenteen edistämiseksi.

Lue lisää


Seuraavat